Umbrella - retractor pentru buze, obraji și limbă - 5 bucati

Ultradent
54,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Ultradent
Cod produs - SKU 4870
Stoc limitat

Descriere

Retractorul pentru limbă, buze și obraji UmbrellaTM:

Accesul facil se asociază cu confortul pacientului

 

Noul retractor pentru țesuturi moi, limbă, buze și obraji Umbrella™ este destinat îmbunătățirii confortului general al pacientului, creând și menținând în același timp un acces clar la zona de lucru.

 

Retractorul Umbrella este încărcat cu arc. De aceea, menține în mod natural și cu finețe gura în poziție deschisă și nu trage sau întinde buzele pacientului, ceea ce este benefic mai ales în cazul pacienților anxioși. Retractorul Umbrella deschide spațiul dintre buze și obraji într-un mod care determina saliva să se acumuleze la distanță de dinți, îmbunătățind astfel accesul.

 

Datorită sistemului de retracție inovator al limbii, aceasta se odihnește confortabil în spatele protecției pentru limbă și complet la distanță de zona de lucru. De asemenea, retractorul Umbrella vine în întâmpinarea pacienților cu reflex de vomă, deoarece la majoritatea pacienților nu inițiază reflexul de vomă. Barele de protecție modelate anatomic permit utilizatorului să-și odihnească mână pe cavitatea bucală a pacientului, fără a cauza disconfort.

 

Retractorul Umbrella este ușor de plasat și rămâne cu siguranță la locul său dacă este nevoie de un control al ocluziei. În mod alternativ, el poate fi utilizat în combinație cu un separator pentru ocluzia dintilor, în timp ce limba se odihnește confortabil în spatele protecției pentru limbă.

Retractorul de țesuturi moi de unică folosință este disponibil în diferite mărimi și este adecvat pentru o varietate de proceduri, cum sunt restaurările de clasa II, sigilari, adeziunea ortodontică, albirea dentară etc.

 

Combinând avantaje multiple într-un produs ușor de utilizat, retractorul Umbrella este accesoriul perfect pentru utilizatorii interesați să ofere pacienților tratamente stomatologice de calitate. Bazați-vă pur și simplu pe retractorul Umbrella și pe capacitatea sa de a crea un acces facil, predictibil și o retracție confortabilă a buzei, obrazului și a limbii la un preț corespunzător valorii produsului.

Prezentare

1 set - 5 bucati

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review