9%

Opalescence Boost 40% PF 1 seringa + Cadou - retractor Umbrella - 1 bucata

Ultradent
135,00 RON 149,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Ultradent
Cod produs - SKU 4754-1P22
Stoc limitat

Descriere

Opalescence Boost - Tratament de albire a dintilor in cabinet.

Opalescence Boost este un gel cu concentratie de 40% perhidrol cu un pH neutru pentru eficienta si siguranta maxima. Dupa activare Opalescence Boost se administreaza direct din seringa. Curge uniform dar fara se se sedimenteze. Culoarea rosie distincta usureaza aplicarea precisa si asigura indepartarea completa. Se recomanda doua aplicari de 20 de minute la o vizita durata totala a tratamentului fiind 40 de minute. Puteti aplica si un al treilea tratament de 20 de minute daca nu s-au obtinut rezultatele dorite si daca pacientul nu prezinta sensibilitate. Nu depasiti trei aplicari la o vizita.

Avantaje:

  • Efect puternic cu concentratie de 40% peroxid de hidrogen
  • Nu este necesara fotopolimerizarea
  • Formula PF brevetata pentru un smalt mai puternic,  pentru o sensibilitate mai redusa si pentru prevenirea cariilor
  • Ideal pentru albirea unui singur dinte sau a intregii arcade


Retractorul pentru limbă, buze și obraji UmbrellaTM:

Accesul facil se asociază cu confortul pacientului

 

Noul retractor pentru țesuturi moi, limbă, buze și obraji Umbrella™ este destinat îmbunătățirii confortului general al pacientului, creând și menținând în același timp un acces clar la zona de lucru.

 

Retractorul Umbrella este încărcat cu arc. De aceea, menține în mod natural și cu finețe gura în poziție deschisă și nu trage sau întinde buzele pacientului, ceea ce este benefic mai ales în cazul pacienților anxioși. Retractorul Umbrella deschide spațiul dintre buze și obraji într-un mod care determina saliva să se acumuleze la distanță de dinți, îmbunătățind astfel accesul.

 

Datorită sistemului de retracție inovator al limbii, aceasta se odihnește confortabil în spatele protecției pentru limbă și complet la distanță de zona de lucru. De asemenea, retractorul Umbrella vine în întâmpinarea pacienților cu reflex de vomă, deoarece la majoritatea pacienților nu inițiază reflexul de vomă. Barele de protecție modelate anatomic permit utilizatorului să-și odihnească mână pe cavitatea bucală a pacientului, fără a cauza disconfort.

 

Retractorul Umbrella este ușor de plasat și rămâne cu siguranță la locul său dacă este nevoie de un control al ocluziei. În mod alternativ, el poate fi utilizat în combinație cu un separator pentru ocluzia dintilor, în timp ce limba se odihnește confortabil în spatele protecției pentru limbă.

Retractorul de țesuturi moi de unică folosință este disponibil în diferite mărimi și este adecvat pentru o varietate de proceduri, cum sunt restaurările de clasa II, sigilari, adeziunea ortodontică, albirea dentară etc.

 

Combinând avantaje multiple într-un produs ușor de utilizat, retractorul Umbrella este accesoriul perfect pentru utilizatorii interesați să ofere pacienților tratamente stomatologice de calitate. Bazați-vă pur și simplu pe retractorul Umbrella și pe capacitatea sa de a crea un acces facil, predictibil și o retracție confortabilă a buzei, obrazului și a limbii la un preț corespunzător valorii produsului.


Prezentare:

  • 1 x 1.2ml Opalescence Boost 
  • Cadou - retractor Umbrella - 1 bucata

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review