VALO by Ultradent- lampa de fotopolimerizare numarul 1 mondial !

Ultradent
Ultradent
Cod produs - SKU 5919, 5941, 5943, 5944, 5945, 5946
Disponibil cu precomanda

Descriere

Clasificata drept lampa de fotopolimerizare nr. 1 a anului 2010 de catre revista Reality, un evaluator independent de produse stomatologice, Valo s-a remarcat ca lider in domeniu.

 

Avantaje:

-      Ergonomica si usoara

-      LED-uri in banda larga pentru polimerizarea oricarui tip de material dentar

-      Trei moduri de polimerizare de intensite ridicata

-      Profil subtire, pentru posibilitati superioare de accesare

-      Structura compacta este rezistenta la zgariere si cu o durata de viata extinsa

-      Lentilele din sticla speciala formeaza un fascicule concentrate

-      Butonul de selectare a duratei si modului de lucru. Apasare scurta – modificare interval. Apasare timp de 3 secunde: modul urmator.

-      Invelis din safir dur, rezistent la zgariere

-      Carcasa compacta, din aluminiu dur folosit in industria aviatica

-      Garnitura din teflon asigura comoditate la curatare

 

Avantajele lampii VALO fara fir (Cordless):

-      Mai flexibila datorita tehnologiei fara fir

-      Greutate cu tot cu baterii 170g, fara baterii 136g

-      Acumulatori Eco-friendly LiFePo – Litiu / fier / fosfat

-      Acumulatorii se incarca in 1-3 ore

-      Acumulatorii incarcati tin  pana la 400 cicluri de fotopolimerizare

-      Durata de viata a acumulatorilor: pana la 1000 de cicluri de reincarcare

 

Lampa Valo impresioneaza printr-o multitudine de avantaje ce satisfac necesitatile din medicina dentara de astazi si din viitor:

Polimerizare eficienta

Ultradent este pionierul implementarii tehnologiei LED pentru fotopolimerizare. Lampile Ultradent folosesc aceasta tehnologie inca din anul 2003.

Utilizarea tehnologiei LED asigura o polimerizare mult mai eficienta a materialelor de restaurare care folosesc fotoinitiatori traditionali.

Lampa VALO insa are incorporata o tehnologie unica, inovatoare, de ultima generatie, care permite o polimerizare eficienta si a materialelor ce contin fotoinitiatori de ultima generatie.

Putere si eficienta

Lampa VALO are trei moduri de lucru: 1000mW (Standard), putere ridicata - 1400mW (High Power) si ultra - putere - 3000mW (Plasma Emulation), asigurand puterea necesara fotopolimerizarii rapide, sigure si eficiente.

Un timp redus de fotopolimerizare previne riscul supraincalzirii tesuturilor dentare. 

Polimerizare complete

VALO este singura lampa dotata cu 4 led-uri, cu trei lungimi de unda diferite, care acopera un spectru extra-larg de lungime de unda: 395-480nm. Astfel lampa VALO poate polimeriza complet toate tipurile de rasini compozite fotopolimerizabile, indiferenta daca acestea contin fotoinitiatori clasici sau moderni. Rasinile compozite estetice, de tip smalt, contin fotoinitiatori moderni, care nu sunt fotopolimerizati de lampi cu led conventionale!

Putere concentrate

Lentilele de sticla unice ale lampii VALO focalizeaza emisia de lumina formand un fascicul concentrat. Rezultatul este un punct de lumina extrem de omogen, compact, cu putere mare si uniforma, chiar si la o distanta de 10mm, conducand astfel la o polimerizare omogena. Lampile obisnuite pierd 70% din putere la mai putin de 10mm, lumina disipandu-se.

Design

Capul subtire al lampii VALO ofera avantaje importante in timpul utilizarii in cavitatea bucla. Astfel, este usor de utilizat si in cazul cavitatilor bucale cu dimensiuni reduse.

Accesarea suprafetelor tuturor dintilor nu reprezinta o problema - fasciculul de lumina poate fi emis intotdeauna in unghiul corect de 85°. Cu lampile de fotopolimerizare conventionale, accesul la dintii posteriori reprezinta adeseori o problema.O consecinta a acestui aspect il poate reprezenta polimerizarea insuficient de profunda.

Manerul

Lampa VALO este subtire si usoara. Carcasa de aluminiu disipa caldura produsa, nefiind necesar un sistem de ventilatie interna, iar manerul prezinta o suprafata solida, fina, usor de curatat si dezinfectat. Lampa VALO se poate depozita intr-una dintre consolele blocului instrumentar al medicului dentist sau poate fi montata individual folosind suportul de prindere disponibil in trusa.

Durabilitate maxima

Corpul lampii VALO este realizat dintr-o singura bucata de solida de duraluminiu calit, de tipul celui utilizat in industria aeronautica. Este acoperita cu un strat teflonat, de duritatea safirului, rezistent la zgariere si care asigura etanseitatea. Cablul este ranforsat cu fibre de Kevlar (acelasi material folosit pentru vestele anti-glont!). Lampa este incredibil de rezistenta, fiind imposibil de distrus accidental intr-un cabinet dentar.

Costuri de intretinere ZERO

Led-urile au durata de viata aproape nelimitata. Nu are baterii sau alte consumabile scumpe.

Ca o confirmare a calitatii si a performantelor superioare, lampa Valo a primit distinctii din partea mai multor publicatii de specialitate, printre care: Dentistry Today, Reality, Dental Product Shopper, Inside Dentistry.  a fost nominalizata ca fiind cea mai buna lampa de fotopolimerizare din lume!!!

Alte detalii, informatii tehnice si aprecieri ale utilizatorilor, gasiti aici.

Garantie extinsa la 3 ani

https://www.ultradent.com/en-us/Dental-Products-Supplies/equipment/VALO-LED-Curing-Lights/Pages/default.aspx

http://www.valo-led.com/en-us/Pages/default.aspx

Detalii

SKU
5919, 5941, 5943, 5944, 5945, 5946
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review